• In English
  • БОРИСПІЛЬСЬКА ГРОМАДА ПОСТУПОВО ПЕРЕХОДИТЬ ДО МАЙЖЕ ПОВНОЦІННОГО ЖИТТЯ, ХОЧА І В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
    , опубліковано 12 Квітня 2022 року о 16:16

    Бориспільська громада поступово переходить до майже повноцінного життя, хоча і в умовах воєнного стану. Відповідно і Бориспільський відділ  ГУ Держпродспоживслужби в Київській області також виконує все більше і більше покладених на них завдань і доручень. Окрім проведення щоденного моніторингу за цінами на соціально значущі продукти харчування та ліки, фахівці відділу оперативно реагують на скарги від населення щодо  реалізації неякісних або немаркованих продуктів харчування, які реалізуються у невизначених для цього місцях. Скарги за звичай вирішуються  шляхом проведення роз’яснювальної роботи.

    На сьогоднішній день вже маємо випадок спалаху харчової токсикоінфекції в побуті серед вимушених переселенців, фахівцями відділу  на даний час проводиться  ретельне розслідування даного спалаху.

    Активно співпрацюємо з Міжнародним благодійним фондом диких тварин Наталії Попової.

    Фахівцями РДЛВМ видаються паспорти та міжнародні сертифікати на тварин, здійснюється ідентифікація домашніх тварин, проводяться всі протиепізоотичні та діагностичні дослідження,   лабораторні дослідження продуктів харчування та бджіл, здійснюються відбори патологічного матеріалу для визначення сказу у тварин, розпочато туберкулінізацію ВРХ .

    Головним досягненням в роботі Бориспільського відділу є ліквідація стихійної торгівлі в центрі м. Бориспіль, яка за час воєнного стану набрала величезних масштабів. Це була нелегка боротьба, однак сумісно з Бориспільською міською радою, Національною поліцією, нам таки вдалося перемогти стихійну торгівлю. На сьогодні вся торгівля продуктами харчування проводиться лише на ринках містах.

    А ще, в позаробочий час, наші невтомні дівчата допомагають ЗСУ та ТРО: ліплять вареники та плетуть захисні сітки, адже ми – нація незламних і нескорених людей, які можуть об’єднатись в одне ціле і виконувати будь-яку роботу, щоб разом йти до Перемоги. Слава Україні!

    Call Now Button
    Будь в курсі подій