• In English
  • ДОТРИМУЙТЕСЬ ФІТОСАНІТАРНИХ ВИМОГ КРАЇН-ІМПОРТЕРІВ !
    , опубліковано 16 Травня 2022 року о 20:20

    Україна – це велика аграрна країна зі значною часткою експорту в своїй економіці. В період воєнного стану дуже важливо продовжувати ведення бізнесу та торгівлі з іншими світовими країнами, проте не менш важливим залишається дотримання фітосанітарних вимог країни-імпортера до об’єктів регулювання.

    Головним документом, що засвідчує фітосанітарний стан об’єктів регулювання являється фітосанітарний сертифікат або фітосанітарний сертифікат на реекспорт. Видаватися фітосанітарний сертифікат або фітосанітарний сертифікат на реекспорт може на рослини, продукти рослинного походження, місця зберігання, упаковки, засоби перевезення, контейнери, ґрунт та будь-які інші організми, об’єкти або матеріали, здатні переносити чи поширювати регульовані шкідливі організми, не включені до переліку об’єктів регулювання для цілей імпорту, експорту та реекспорту, за запитом особи, яка здійснює переміщення вантажу з такими об’єктами.

    Дотримуючись належних фітосанітарних вимог країни-імпортера, ви убезпечите себе від можливих проблем, що можуть виникнути при проходжені перевірки фітосанітарного стану ваших об’єктів регулювання в країні призначення.

    Дізнатися про фітосанітарні вимоги країн світу можна за посиланням: https://dpss.gov.ua/fitosanitariya-kontrol-u-sferi-nasinnictva-ta-rozsadnictva/fitosanitarni-vimogi-krayin

    Call Now Button
    Будь в курсі подій