Перейти до основної сторінки
Наразі в Україні ‒ діє воєнний стан. Наші громадяни, іноземні друзі, волонтери та партнери роблять свій внесок в тяжкий час, як збір продуктів харчування та приготування їжі для цивільного населення та особистого складу війська України.
Рекомендуємо дотримуватися простих порад як уникнути харчових отруєнь та харчових токсикоінфекцій:
Особлива увага має приділятися харчовим продуктам, які були отримані від цивільного населення, а саме: кондитерські і кулінарні вироби, напівфабрикати з м’яса, риби (фарш, котлети, кров’яні та домашні ковбаси, тощо), а також грибні та плодоовочеві, м’ясні та рибні консерви, виготовлені в домашніх умовах.
Попередня
Наступна