• In English
  • ПРАЦЮЄМО ТА ДОПОМАГАЄМО ОДИН ОДНОМУ.
    , опубліковано 08 Червня 2022 року о 11:11

    24 лютого 2022 року російська федерація підступно принесла до нашої країни війну, що внесло певні корективи у роботі всіх галузей. Активні бойові дії вплинули не лише на суспільство, від рук руського солдата також страждають тварини.

    Багато диких та домашніх тварин і птиці під час обстрілів гинуть, травмуються, ховаються в руїнах, ярах, лісах, а також мігрують на інші території, що в свою чергу суттєво змінює епізоотичну ситуацію в кожному регіоні. Так, військова агресія рф проти України створила умови із напруження епізоотичної ситуації щодо хвороб тварин і птиці на Київщині.

    Зазначені події спонукають кожного діяти по новому, знаходити шляхи вирішення створених війною проблем, звертатися до волонтерських організацій тощо.

    Так, за підтримки Держпродспоживслужби, у співпраці із закордонними партнерами та волонтерськими організаціями у напрямку постачання гуманітарної допомоги для потреб її територіальних органів, наприкінці травня 2022 року Головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області отримано гуманітарну партію ветеринарних препаратів (ветеринарні шприци).

    Керівництво Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області щиро дякує начальникам Білоцерківського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини за логістичне супроводження та організацію доставки гуманітарної допомоги до місця призначення, яка обов’язково буде використана для стабілізації епізоотичного стану в цей тяжкий час.

    Дякуємо всім за співпрацю! Продовжуємо працювати й допомагати один одному, разом наближаючи перемогу!!!

    Call Now Button
    Будь в курсі подій