• In English
  • ОДИН ДЕНЬ – ДВА СЕМІНАРИ!
    , опубліковано 30 Червня 2022 року о 16:16

    30 червня 2022 року, для керівників та фахівців місцевих відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, районних (міських) державних лікарень ветеринарної медицини, а також підпорядкованих лабораторій ветеринарної медицини, проведені два дистанційні семінари на теми: «Питання біобезпеки свиногосподарств на території Київської області» та «Порядок відбору зразків харчових продуктів для проведення лабораторних досліджень при здійсненні державного нагляду (контролю). Оформлення актів відбору».

    Семінари організовані спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та реалізовані за допомогою сервісу для проведення відеоконференцій ZOOM. В заході прийняли участь 119 представників зазначених установ.

    На семінарах розглянуті проблематичні питання, що виникають у суб’єктів господарювання при виконанні умов біозахисту свиногосподарств, а також висвітлено епізоотичну ситуацію щодо африканської чуми свиней в Україні та на Київщині, що склалася в останні роки.

    Разом з тим, обговорено низку питань щодо проведення відбору зразків, пакування, маркування, зберігання відібраних зразків, їх транспортування до уповноважених лабораторій для подальшого дослідження. Особливу увагу було надано заповненню (оформленню) акту відбору.

    Спікери приділили достатню увагу кожній темі, надали вичерпні відповіді на поставлені питання і разом із слухачами активно обговорили проблеми та способи їх вирішення.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій