• In English
  • ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ТА ОПЕРАТОРІВ РИНКУ, ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ ОБІГ ОБ’ЄКТІВ САНІТАРНИХ ЗАХОДІВ!
    , опубліковано 05 Липня 2022 року о 14:14

    Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області інформує щодо надходження інформаційного повідомлення отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 22 червня 2022 року № 2022.3459 fup 2 стосовно виявлення міграції первинних ароматичних амінів у кухонному посуді з Китаю (постачальник: NINGBO FUTURE HOUSEWARE CO., LTD., China; виробник: DAJAR Sp. z. o. o., Poland; тейдер: Dajar Home&Garden SRL, Romania), що експортувався до України (отримувач: ТОВ «ПОСУД-ТЕКСТИЛЬ БЦ», вул. Ярослава Мудрого, 4, м. Біла Церква, Київська обл., 09100).

    Попереджаємо потенційних операторів ринку про виконання обов’язку, передбаченого пунктом 1 частини 2 статті 37 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а саме: забороняється також обіг об’єктів санітарних заходів, якщо ці об’єкти небезпечні.

    Примітка: об’єкти санітарних заходів – харчові продукти, допоміжні матеріали для переробки, предмети та матеріали, що контактують з харчовими продуктами.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій