• In English
  • ДОТРИМАННЯ ТЕМПЕРАТУРНИХ РЕЖИМІВ ЗБЕРІГАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ – ВИКЛИК СЬОГОДЕННЯ!
    , опубліковано 18 Листопада 2022 року о 15:15

    Незважаючи на агресію російської федерації, постійні бомбардування критичної інфраструктури, загрозу життю та здоров’ю людей, а також мораторій на здійснення планових та позапланових заходів державного контролю, працівники Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області здійснюють всі необхідні заходи щодо профілактики харчових отруєнь та забезпечують на території Київської області епідеміологічне та епізоотичне благополуччя.

    Так до Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області почали надходити звернення громадян щодо придбання неякісних, зіпсованих харчових продуктів, що, ймовірно, є наслідком недотримання операторами ринку температурних режимів зберігання харчових продуктів, у зв’язку з аварійними та плановими відключеннями електроенергії на території Київської області, що спричинені терористичними діями російської федерації.

    З метою перевірки дотримання вимог законодавства про харчові продукти та недопущення вищевказаних порушень, Головним управлінням прийнято рішення щодо створення робочих груп, які щоденно будуть проводити моніторинг торгівельних мереж щодо дотримання вимог температурних режимів  зберігання харчових продуктів, а також наявності в них альтернативних джерел безперебійного живлення, потужність яких здатна забезпечити належну роботу холодильного обладнання та відповідний температурний режим.

    У разі виявлення порушень температурних режимів зберігання харчових продуктів, Головним управління буде вжито заходів відповідно до діючого законодаства.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій