• In English
  • 15 БЕРЕЗНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ
    , опубліковано 15 Березня 2023 року о 11:11

    15 березня – Всесвітній день захисту прав споживачів

    15 березня в Україні відзначається Всесвітній день захисту прав споживачів.

    В Україні захист прав споживачів забезпечується державою згідно статті 42 Конституції України. У 1991 році Україна однією з перших на пострадянському просторі прийняла Закон «Про захист прав споживачів».

    Цей день є знаменним днем для всіх громадян, оскільки питання захисту прав споживачів супроводжують кожну людину через все її життя.

    Сьогодні одним з пріоритетних напрямків роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області залишається контроль за дотриманням законодавства України про захист прав споживачів.

    Бажаємо всім працівникам, які допомагають споживачам у захисті їх прав, успіхів на професійному шляху, з нагоди свята бажаю  міцного здоров’я, родинного благополуччя, оптимізму, добробуту, життєвої наснаги, приємних  покупок, якісних товарів та якомога менше конфліктних ситуацій і непорозумінь!

    В цей день ми хочемо подякувати споживачам, які до нас звертаються за допомогою у відстоюванні своїх прав. Саме ви допомагаєте змінювати якість життя українців на краще, саме ваша небайдужість допомагає нашій державі вдосконалюватись та розвиватись!

    Call Now Button
    Будь в курсі подій