• In English
  • ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ: ВИЯВЛЕНО НЕБЕЗПЕЧНИЙ ТЕПЛОВЕНТИЛЯТОР ТМ «ARDESTO»
    , опубліковано 30 Вересня 2024 року о 15:15

    Головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області, в межах проведення державного ринкового нагляду, здійснено відбір тепловентилятора ТМ «ARDESTO», модель: FHK – 2000 GY для проведення його експертизи (випробування) у випробувальній лабораторії, акредитованій на право проведення таких робіт Національним органом з акредитації.

    За результатами проведеної експертизи встановлено, що продукція не відповідає вимогам стандартів щодо її безпечності, зокрема, ізоляція струмопровідних частин тепловентилятора не забезпечує надійний захист користувача від ураження електричним струмом, а кріплення шнура недостатньо надійне.

    З урахуванням вищезазначеного, продукцію визнано такою, що становить серйозний рівень загрози суспільним інтересам внаслідок її невідповідності встановленим вимогам, та вживаються заходи щодо вилучення тепловентилятора ТМ «ARDESTO», модель: FHK – 2000 GY з обігу.

    З метою оперативного реагування та вжиття належних заходів ринкового нагляду щодо продукції, яка становить ризики заподіяння шкоди здоров’ю людей, просимо, у разі виявлення продажу зазначеної продукції на території Київської області, повідомити про це Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області, на ел. адресу: koblzah@dpssko.gov.ua або за тел. (04598) 5-00-06 із зазначенням назви магазину та адреси реалізації вищезазначеної продукції.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій