Перейти до основної сторінки
23 квітня 2024 року фахівці управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області прийняли участь в тренінгу для регіональних центрів контролю та профілактики хвороб Міністерства здоровʼя України та Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Мета тренінгу – посилити співпрацю між регіональними фахівцями ЦКПХ та Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з питань реагування на захворювання спільних для людей та тварин.
Тренінг допоможе нам забезпечити оперативний обмін інформацією та уникнути дублювання функцій між центрами контролю та профілактики хвороб і територіальними органами Держпродспоживслужби у випадках реагування та у разі виникнення надзвичайної ситуації, погіршення епідемічної ситуації та своєчасного вжиття відповідних заходів реагування.
Захід проводився завдяки підтримці Центрів контролю та профілактики захворювань Атланти, США, у рамках проекту під назвою «Епідеміологічний нагляд та відповідь на загрозу пташиного та пандемічного грипу з боку національних органів охорони здоровʼя поза межами США».
Попередня
Наступна