• In English
  • 14 та 15 вересня відбувся навчальний семінар на тему: «Актуальні питання застосування законодавства щодо контролю над тютюном»
    , опубліковано 22 Вересня 2023 року о 15:15

    Фахівці територіальних органів Держпродспоживслужби 14 та 15 вересня 2023 року долучилися до навчального семінару на тему: «Актуальні питання застосування законодавства щодо контролю над тютюном», організованого спільно ВООЗ та Держпродспоживслужбою, за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

    На семінарі учасники обговорювали важливі та проблемні теми стосовно застосування законодавства щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоров’я населення.

    Разом з тим, було розглянуто можливості співпраці між контролюючими органами та громадськими організаціями.

    Слід зазначити, що наразі Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області здійснює контроль за дотримання антитютюнового законодавства відповідно до положень наказу МОЗ від 17.03.2023 № 522.

    Про виявлені факти порушень законодавства щодо контролю над тютюном просимо повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області за адресою: 08133,  м. Вишневе, вул. Паркова, 34а; e-mail: gu@dpssko.gov.ua, тел. (045-98-500-05).

    Call Now Button
    Будь в курсі подій