• In English
  • Представником Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області взято участь у тренінзі «Впровадження Закону України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції», проведення інспекцій та контролю за операторами органічного ринку»
    , опубліковано 02 Жовтня 2023 року о 15:15

    В період з 26 по 28 вересня 2023 року на базі органічних господарств у Республіці Польща відбувся тренінг на тему: «Впровадження Закону України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції», проведення інспекцій та контролю за операторами органічного ринку», який організовано проєктом «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства».

    Програма була зосереджена на проведенні польових візитів та симулятивних інспектувань на базі органічних ферми та переробного підприємства. Це була співпраця з двома органічними сертифікованими компаніями, які поділилися своїми практиками з учасниками тренінгу.

    Зокрема, тренерами та учасниками було порівняно законодавство України та Європейського Союзу у сфері органічного виробництва.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій