• In English
  • В.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області проведено робочу нараду з керівниками самостійних структурних підрозділів
    , опубліковано 19 Березня 2024 року о 11:11

    18 березня 2024 року в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області проведено робочу нараду з керівниками самостійних структурних підрозділів. У ході наради обговорено ряд питань, які стосуються роботи Головного управління.

    Особливу увагу акцентовано на епідеміологічній ситуації у зв’язку із спалахом на гостру кишкову інфекцію у Київській області. Наголошено на важливості проведення просвітницької роботи з населенням щодо профілактики інфекційних захворювань, отруєнь та дотримання правил гігієни.

    Заслухано доповідь начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини про епізоотичну ситуацію щодо інфекційних та інвазійних хвороб тварин за минулий тиждень у Київській області.

    Обговорено питання оптимізації мережі лабораторій Держпродспоживслужби в Київській.

    Керівник управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами доповів про стан здійснення заходів державного ринкового нагляду щодо побутових ламп неспрямованого випромінювання в частині їх відповідності вимогам технічних регламентів екодизайну та повідомив про плани здійснення таких заходів щодо низьковольтного електричного обладнання, а також обладнання, що здатне створювати електромагнітні завади.

    Також заслухано решту керівників самостійних структурних підрозділів Головного управління щодо поточної ситуації та обговорено нагальні питання щодо ефективної роботи Головного управління.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій