• In English
  • 25 березня 2024 року в Головному управління Держпродспоживслужби в Київській області відбулася чергова робоча нарада, щодо проведеної роботи структурними підрозділами
    , опубліковано 25 Березня 2024 року о 14:14

    В.о. начальником Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області під час наради було заслухано звіти начальниками самостійних структурних підрозділів, щодо проведеної роботи у підпорядкованих підрозділах за період з 18 березня 2024 року по 25 березня 2024 рік.

    Приділено особливу увагу та обговорено, випадок захворювання на ботулізм, який зареєстрований в м. Києві, ймовірно пов’язаний із вживанням 19.03.2024 риби (тарань непатрана з кишками та ікрою, а також в’ялена щука патрана), придбаної 19.03.2024 в рибному павільйоні одному із ринків Київської області. Головним управлінням вживаються відповідні заходи щодо контролю за реалізацією зазначеної рибної продукції на ринку.

    Було обговорено епізоотичну ситуацію щодо інфекційних хвороб тварин та птиці на території Київської області, адже попри складність умов, робота щодо підвищення ефективності протиепізоотичих заходів та заходів державного контролю в жодному разі не припинялася.

    Наголошено, що 31 березня 2024 року, завершується кампанія декларування за 2023 звітні періоди (крім тих, які мають право на відтермінування).

    Call Now Button
    Будь в курсі подій