• In English
  • Як отримати санітарний паспорт на склади по збереженню пестицидів і мінеральних добрив?
    , опубліковано 29 Квітня 2024 року о 09:09

    Згідно вимог п. 5.1.21 ДСП 8.8.1.2.001-98, зберігання пестицидів на складі допускається тільки після його погодження отримання паспорта (Додаток № 4). Паспортизація здійснюється щорічно.

    Зберігання пестицидів на непаспортизованих складах заборонено!

    Відповідальність за порушення вимог санітарного законодавства, а саме відсутність санітарного паспорта на право одержання, зберігання і застосування пестицидів і мінеральних добрив або його протермінування несе керівництво об’єкту.

    Санітарний паспорт видається після проведення огляду (обстеження) складу пестицидів за зверненням уповноваженої особи суб’єкта господарювання.

    📍 Детальну інформацію щодо отримання санітарного паспорту можна отримати, звернувшись до Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області за адресою: вул. Паркова, 34 А, м. Вишневе, Бучанський район, Київська область,
    за телефонами (04598) 784-09; (04598) 500-23) або до територіального управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області за місцем провадження діяльності.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій