• In English
  • Проведено семінар-навчання на тему: «Державне регулювання в галузі бджільництва, заходи з ліквідації хвороб бджіл та профілактика щодо їх отруєнь пестицидами»
    , опубліковано 06 Травня 2024 року о 18:18

    06 травня 2024 року спеціалістами відділу організації протиепізоотичної роботи управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, за допомогою сервісу для проведення відеоконференцій ZOOM, проведено семінар-навчання для керівників та представників управлінь безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білоцерківського, Бориспільського, Броварського, Бучанського, Вишгородського, Обухівського та Фастівського районів Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, районних (міської) державних лікарень ветеринарної медицини Київської області. В заході прийняли участь 120 представників зазначених установ.

    На семінарі були висвітлені питання щодо найпоширеніших захворювань бджіл та отруєнь пестицидами. Надано роз’яснення до програм визначення ветеринарно-санітарного статусу територій щодо хвороб бджіл, які затверджені наказом Держпродспоживслужби від 02.04.2024 №199, та схеми планування лабораторних досліджень на інвазійні та бактеріальні захворювання.

    Спікери приділили достатню увагу кожній темі, надали вичерпні відповіді на поставлені питання і разом із слухачами активно обговорили актуальні проблеми в галузі бджільництва та способи їх вирішення.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій