• In English
  • Фахівці провели інспекцію на одному з підприємств, що виробляє каву в нашому регіоні
    , опубліковано 17 Травня 2024 року о 16:16

    Учора фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області провели інспекцію на одному з підприємств, що виробляє каву в нашому регіоні. Ми мали можливість побачити увесь процес виготовлення цього ароматного напою та переконатися, що всі стандарти якості та безпеки дотримуються на найвищому рівні.

    Процес виготовлення кави починається з ретельного відбору кращих кавових зерен. Після цього зерна обережно обсмажують, контролюючи температуру і час, щоб досягти ідеального смаку та аромату. Обсмажені зерна охолоджують і відправляють на подальшу обробку. Наступний етап — помел, де зерна подрібнюють до бажаної консистенції. Після цього мелену каву пакують у герметичні упаковки, щоб зберегти свіжість і аромат до моменту, коли вона потрапить до вашої чашки.

    Такі перевірки гарантують, що ви завжди отримуєте каву найвищої якості!

    Call Now Button
    Будь в курсі подій