• In English
  • Взято участь у семінарі на тему: «Актуальні питання правозастосування та контролю за виконанням антитютюнового законодавства»
    , опубліковано 26 Липня 2024 року о 15:15

    Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області 23-24 липня 2024 року у м. Києві взяли участь у семінарі на тему: «Актуальні питання правозастосування та контролю за виконанням антитютюнового законодавства». Обговорили актуальні питання державного нагляду та контролю за дотриманням антитютюнового законодавства в умовах воєнного стану, обмінялися знаннями, досвідом та новими практиками.

    Учасники ознайомилися із досвідом Ірландії та Молдови щодо виконання законодавства у сфері контролю над тютюном.

    Захід було проведено за підтримки Європейського Союзу. Організаторами семінару стали Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я в Україні (ВООЗ) та Європейське регіональне бюро ВООЗ за участі фахівців Держпродспоживслужби та представників Міністерства охорони здоров’я України, Центру громадського здоров’я МОЗ України, Центру громадського представництва «Життя».

    Нагадуємо споживачам та суб’єктам господарської діяльності, що з квітня 2023 року Держпродспоживслужба відновила контроль за дотримання антитютюнового законодавства (проведення позапланових заходів), включаючи заборону куріння у приміщеннях кафе, барів, ресторанів.

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій