• In English
  • Проведено позачергове засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Обухівській РДА
    , опубліковано 14 Серпня 2024 року о 16:16

    Проведено позачергове засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Обухівській РДА.
    Запрошені: керівники господарств, що утримують свиней на території Обухівського району, голови міських, селищної та сільської територіальних громад Обухівського району, спеціалісти Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Обухівського району, спеціалісти Державної лікарні ветеринарної медицини в Обухівському районі, начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області

    👉🏻На засіданні обговорювались такі питання:
    🔵Дотримання суб’єктами, що утримують свиней безумовного виконання вимог Інструкції з профілактики та боротьби з африканською чумою свиней, а також Плану дій при підозрі на захворювання (загибель) на африканську чуму свиней.

    🔵Про оголошення території виведеного з експлуатації худобомогильника біля с. Маслівка Миронівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області (географічні координати: 49°43’27.9″N 31°07’52.5″E) інфікованим об’єктом (епізоотичним вогнищем) щодо африканської чуми свиней та запровадження карантину. Затвердження Плану заходів щодо профілактики, недопущення поширення та ліквідації захворювання африканської чуми свиней на території с. Маслівка Миронівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області.

    🔵Скасування карантинних обмежень на території Обухівського району, що ввійшла в загрозливу зону неблагополучних по сказу пункту – с. Запруддя сусіднього Білоцерківського району, у зв’язку із виконаними заходами щодо сказу тварин.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій