• In English
  • Засідання ДНПК при Броварській РДА
    , опубліковано 23 Серпня 2024 року о 13:13

    Управлінням безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Броварського району ініційовано проведення засідання ДНПК при Броварській РДА щодо дотримання суб’єктами господарювання (по утриманню, розведенню свиней т.д.) безумовного виконання вимог Інструкції з профілактики та боротьби з АЧС, затвердженої наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України.

    Відповідно до звіту про результати дослідження патологічного (біологічного) матеріалу Центральної випробувальної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Київській області та м. Києві від 1 трупа свині, виявленого в лісі за межами с. Поділля Баришівської селищної територіальної громади Броварського району Київської області, при молекулярно-генетичних дослідженнях було виділено ДНК вірус африканської чуми свиней.

    Рішенням ДНПК при Броварській РДА затверджено План заходів щодо профілактики, недопущення поширення та ліквідації захворювання АЧС на території Баришівської селищної територіальної громади Броварського району Київської області.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій