• In English
  • Проведено робочу нараду присвячену підготовці до візиту представників Європейської Комісії
    , опубліковано 27 Вересня 2024 року о 11:11

    26 вересня 2024 року провели робочу нараду з заступником голови Держпродспоживслужби Андрієм Крейтором та директором Департаменту захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Держпродспоживслужби Ігорем Іванчиком присвячену підготовці до візиту представників Європейської Комісії.

    Обговорили всі ключові питання, які будуть оцінювати наші європейські колеги, зокрема імплементацію європейських стандартів, адаптацію нормативно-правових актів України у сфері ринкового нагляду до законодавства ЄС, а також стан контролю безпечності продукції.

    Це оцінювання має надзвичайну важливість для України. Воно стане критичним етапом на шляху до підписання Угоди АСАА, що відкриє для нас двері до ринку ЄС. За словами Голови Держпродспоживслужба Сергій Ткачук це не просто нові можливості для українського бізнесу, а вагомий крок до інтеграції нашої економіки в європейський простір.

    Ми налаштовані максимально відповідально підійти до цього етапу та впевнені, що результати будуть позитивними для нашої країни🇺🇦

    Call Now Button
    Будь в курсі подій