• In English
  • Проведено чергове навчання з питань безпечного поводження з пестицидами і агрохімікатами
    , опубліковано 29 Лютого 2024 року о 12:12

    28 лютого 2024 року начальником відділу середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області Лесею Куценко та в. о. заступника начальника відділу захисту рослин та прогнозування управління контролю в сферах насінництва та розсадництва, карантину та захисту рослин Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області Інною Дяченко організовано та проведено навчання осіб, робота яких пов’язана з транспортуванням зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами (форма навчання-дистанційно).

    Всього пройшли навчання 35 осіб.

    Навчання проведено відповідно до вимог Законів України «Про захист рослин», «Про пестициди і агрохімікати»,  Державних санітарних правил  ДСП 8.8.1.2.001-98 Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві, затверджених наказом МОЗ України від 03.08.1998 № 1 та згідно офіційних звернень юридичних осіб.

    У разі успішного проходження тестування Головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області буде видано свідоцтво про проходження навчання з питань безпечного поводження з пестицидами.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій