• In English
  • У Головному управління Держпродспоживслужби в Київській області відбулася традиційна чергова робоча нарада, щодо проведеної роботи структурними підрозділами
    , опубліковано 01 Квітня 2024 року о 13:13

    1 квітня 2024 року в.о. начальником Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області Володимиром Сабадашем під час наради було заслухано звіти начальниками самостійних структурних підрозділів, щодо проведеної роботи у підпорядкованих підрозділах за період з 25 березня 2024 року по 1 квітня 2024 рік.

    Першочергово обговорено, що випадок захворювання на ботулізм, який був зареєстрований в місті Києві, що ймовірно пов’язаний із вживанням риби в’яленої, яка була придбана на одному із ринків Київської області лабораторно не підтвердився.

    Начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Максим Каленюк доповів, що фахівцями управління продовжується здійснення комісійних обстежень закладів освіти, споруд цивільного захисту, погодження примірних чотиритижневих сезонних меню.

    Також в. о. начальника управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Артемом Чеботарьовим обговорено, що з метою врегулювання проблемних питань у сфері надання житлово-комунальних послуг Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 08.03.2024 № 261, якою внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 13.03.2022 № 303 в частині надання дозволу на здійснення позапланових заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарювання вимог законодавства щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін, захисту прав споживачів та метрологічного нагляду за рішенням Держпродспоживслужби.

    Начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Людмила Стасенко наголосила, що в Київській області контрольована епізоотична ситуація. На даний момент в Київській області продовжується карантинне обмеження, щодо захворювання африканської чуми свиней в 1 неблагополучному мисливському господарстві та 2 населених пунктах по сказу.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій